News

Deloitte Legal erkend als het beste advocatenkantoor van België op het gebied van juridische technologische innovatie

Het full-service advocatenkantoor werd erkend voor zijn digitale strategie en mindset op de zesde editie van Trends Legal Awards

21 November 2019

Deloitte Legal, het toonaangevend Belgisch advocatenkantoor, ontving op 19 november de Trends Legal Award voor Best Law Firm in Legal Tech Innovation tijdens de zesde ceremonie van Trends Legal Awards in Brussel. Deze prijs bekroont Deloitte Legal's digitale strategie en mindset en voortdurende inzet om voorop te lopen in het toekomstbestendig maken van de advocatuur.

De Trends Legal Award voor Best Law Firm in Legal Tech Innovation wordt toegekend aan het Legal Tech bedrijf/start-up, advocatenkantoor of juridische afdeling gevestigd in België dat uitblinkt in ontwikkelingen en initiatieven op het gebied van Legal Tech en/of dat uitblinkt in innovatie in juridische dienstverlening.

Met de toenemende digitalisering die gevestigde waarden uitdaagt en bedrijven die groter en internationaler worden, is de wetgeving een uiterst complexe materie geworden. Bedrijven zijn op zoek naar oplossingen die globaal en efficiënt zijn. Ze willen tegelijkertijd juridische en strategische beslissingen kunnen nemen om risico's te beoordelen, alle betrokken partijen te raadplegen en IT-oplossingen te integreren.

Als een advocatenkantoor dat continu innoveert en evolueert om niet alleen aan de steeds complexere behoeften van onze klanten te voldoen, maar deze ook te overtreffen zijn we bijzonder trots op deze erkenning. We hebben een digitale mindset geïmplementeerd in de manier waarop we werken en de diensten die we aan onze klanten bieden, waardoor we niet alleen technologie kunnen gebruiken, maar ook anticiperen op nieuwe mogelijkheden in onze dienstverlening. Wij onderscheiden ons met de proactieve en holistische oplossingen die we aan onze klanten bieden ”, aldus Christoph Michiels, Innovation Leader Deloitte Legal, and Danny Stas, Managing Partner Deloitte Legal.

Did you find this useful?